Tuesday 9 November 2010

Helgekos, og overraskelses pakke fra Norge!:)

Hei!:)

På fredag hadde ansastyret i Irland vors/ styremøte. Det var veldig gøy:) Det var herlig å snakke norsk en helg kveld, og vi hadde det veldig gøy på byen:)

På lørdag regnet det hele dagen så hva passet vel ikke bedre enn med en tur til Ikea?:)Jeg og Sophia tok bussen ut til Ikea som ligger i nord like ved flyplassen. Vi kjøpte svenske kjøttboller, knekkebrød og svenske gratinerte poteter og kjekts fra Sverige:) Jeg var superfornøyd!:) På lørdagskvelden hadde vi som alltid på en lørdag xfactor kveld. Vi er blitt hekta på xfacor England, og har selvfølgelig funnet våre herlige favoritter;)Vi heier på Rebecca og Matt! Søndag var det igjen xfactor tid på kvelden, siden de sender 1 time med resultater og opptredner på søndagskvelden:) Herlig!:) Maren inviterte meg og Sophia på middag og x factor. Ute regnet det, og vi opplevde vår første storm i Dublin.. Det regner hver dag her nå så vinteren har kommet til Dublin:)

Jeg har også fått overraskelsespakke fra Norge!:) Hurra! Mamma og pappa sendte meg melkesjokolade, varmesokker, läkerol, tyggis, Her og Nå og makrell i tomat! Det varmet en sliten student:)

Ellers har vi veldig mye å gjøre om dagen. 6 oppgaver, og 2 presentasjoner skal leveres før 15. desember så her er det bare å kjøre på:)

Hege - leder i landsstyret Ansa Irland

Anne Birthe og Anette i landsstyret til Ansa Irland:)

Ervik er meget fornøyd etter å ha kjøpt knekkebrød, brunsaus og kjøttboller!

Ikea in Dublin!

mmm brunsaus!

Gratinerte poteter fra Sverige:)

Lørdagskos i heimen!

Resten av folkene i leiligheten hadde også en meget rolig lørdagskveld:)

Ble litt mange kjøttboller igjen etter middagen.. Noe som betydde digg middag på mandag også!:)

Søndagskos hos Maren:)

En fornøyd Ervik med norsk melkesjokolade!

Litt av det som var i pakken fra Norge:))

No comments:

Post a Comment